MOBILCOVER  134 varer

Her finder du dit nye mobilcover!

Her hos CoverOn har vi et bredt udvalg af mobilcovers inden for mærkerne AppleSamsungHuawei og Sony Experia. Vi har forskellige stil-arter, for eksempel kan du vælge imellem vores flip covers, bagcovers, bløde covers og hærdede beskyttelsescovers. Vi har mobilcovers til enhver smag, og vi har med garanti også et mobilcover der passer til dig.

Hvorfor have et mobilcover? 

Der er mange argumenter for og imod, at gå med mobilcover, dog er der flest der peger mod at det kan være en god ide. De fleste af os, har prøvet eller kender en som har prøvet, at tabe sin telefon, hvorefter skærmen enten er blevet ridset eller flækket, efterfulgt af en udskiftning af skærmen, til flere hundrede (noglegange tusinde) af kroner.

Dette vil de fleste gerne undgå, og det er lige netop det et mobilcover kan hjælpe med. Derfor har vi hos CoverOn valgt at tilbyde et bredt udvalg af stilfulde og kvalitetsorienteret mobilcovers, så du som mobilejer kan undgå at skulle betale dyre domme, for noget som kunne være undgået. 

Find dit mobilcover, til dig og din smartphone hos CoverOn i dag, og hav sikret din skærm mod fremtidige uheld. 

Underkategorier

 • APPLE

  Mobilcover til Apple

  Se vores store udvalg af mobilcover's til Apples yderst populære smartphone. Vi har mobilcover til iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, iPhone 8, iPhone X, blot vælg din model i menuen til venstre, eller se hele vores udvalg af mobilcovers til Apples smartphones nedenfor. 

  Vi har dobbeltsidet mobilcover, beskyttelsescover, mobilcover med kortholder, flipcover m.m. - Så mon ikke der burde være et mobilcover der falder i din smag!

  Vi så første gang Apples Iphone på markedet tilbage i 2007, hvor manden bag Apple introducerede "the first-generation IPhone" hvilket tog markedet med storm. Sidenhen har Apple formået at være det mest anvendte mærke indenfor telefoni og smartphones, hvilket også kan ses. Nogle markedsanalytikere mener at der er blevet solgt over 1 milliard IPhones på verdensplan. Vi ser tendenser til at Apple best-selleren ikke forlader markedet i den nærmeste fremtid. 

 • SAMSUNG

  Mobilcover til Samsung

  Mangler du et mobilcover til din Samsung Galaxy A7, Samsung Galaxy Note 8, Samsung Galaxy S6 Edge... Her hos CoverOn har vi mobilcovers til mange forskellige Samsung modeller. Blot vælg din model i menuen til venstre, eller tjek hele vores udvalg af mobilcovers til Samsungs smartphones nedenfor.

  Mobilcover med kortholder, dobbeltsidet mobilcover, beskyttelsescover, flipcover m.m. - vi helt sikkert et mobilcover du kan lide!

  Samsung er en sydkoreansk multinational konglomeratvirksomhed, som har placeret deres hovedsæde i Samsungtown, Seoul. Samsung smartphone blev først introduceret på markedet i 2009, med deres smarte Samsung Galaxy GT-i7500.Sidenhed har Samsung Group blev verdens største selskab indenfor elektronik og IT. Med hele 188.000 ansatte i koncernen, fordelt på 50 lande, kan man sige de har deres rødder i jorden, godt fordelt. 

  Siden 2009 har Samsung taget mobiltelefoni markedet med storm, og deres populære samsung galaxy serie, har indtil videre vist sig at være et yderst populært produkt. I 2018 overgik salget af samsung galaxy s9 Apples best-seller Iphone X med 0,3%. 

 • HUAWEI

  Mobilcover til Huawei

  Mangler du et mobilcover til din Huawei Mate 10 Pro, Huawei P10 Lite, Huawei P20 Pro... Blot vælg din model i menuen til venstre, eller se hele vores udvalg af mobilcovers til Huawei smartphones nedenfor.

  Beskyttelsescover, dobbeltsidet mobilcover, flipcover, mobilcover med kortholder, m.m. - vi har også et mobilcover, der passer til dig og din Huawei!

  Vi se at Huawei bliver mere og mere populær på det internationale mobil- og telekommunikationsmarked. Huawei er i dag verdens niende største mobiltelefonproducent, og siden lancering af deres første håndholdte telefon, nemlig Huawei C300, er Huawei kun blevet større og meget mere populære. Vi ser i dag at de yderst populære huawei P20 og P20 pro modeller, ryger som varmt brød, ligeledes deres tilbehør. 

  Den dag i dag, er Huawei vel implementeret i det internationale marked, og vi ser tendenser til at Huawei samarbejder med flere danske virksomheder, såsom YouSee m.m.

  Find dit Huawei udstyr i dag, inden en anden gør. 

 • Sony Xperia

  Mobilcover til Sony Xperia

  Mangler du et mobilcover til din Sony Xperia XA1, Xperia XA1 Ultra eller XZ Premium... Blot vælg din model i menuen til venstre, eller se vores udvalg af mobilcovers til Sony Xperia nedenfor.
  Vi har kvalitets mobilcover, der passer til dig og din Sony.

  Med flere og flere af de smarte nye telefoner, med HD-Kameraer og computer processorer indbygget i telefon, er der en serie, som vi ikke kan lade ligge - Sony Xperia. 

  Sony Xperia serien blev først introduceret på markedet tilbage i 2008, og har helt sikkert haft en indflydelse i dit liv. Vi kender alle de gode gamle Sony Ericsson, som var det ældre aspekt af Sony-serien. vi ser tendenser til at Sony ikke er så populær som den var engang, dog vil der altid være noget specielt over Sony produkterne. Hos CoverOn tilbyder vi produkter til enkelt modeller af Xperia-serien, da vi tror på at Sony aldrig dør. 

pr. side
Viser 1 - 18 af 134
Viser 1 - 18 af 134