MOBILOPLADER  23 varer

Mangler du en ny mobiloplader?

Er du løbet tør for strøm, og mangler en mobiloplader? Hos CoverOn kender vi det ihvertfald godt, og vi vil derfor gerne hjælpe dig, med at undgå lige netop dette.

Hvis du leder efter en stilfuld og højkvalitets mobiloplader til en billig pris?  Så er du er godt dækket ind. Om du skal bruge en ny mobiloplader til dit Apple-produkt, fx. iPhone og iPad, eller til din Samsung eller Huawei smartphone, så har vi helt sikkert en mobiloplader som passer til dig. Vi har også mobilopladere til bilen samt universal mobiloplader, som er kompatibel med de fleste mærker og modeller.

Hos os finder du god kvalitet til lave priser, så du ikke skal ud og betale dyre domme, for noget som er så normalt at bruge, som en tandbørste.
Så er du træt af hele tiden at være flad for strøm, og samtidig ikke vil betale overpris for en ting vi alligevel bruger hver eneste dag? Så tage et kig iblandt vores udvalg af mobilopladere, og find din fremtidige stilfulde og billige mobiloplader her. 

Underkategorier

 • APPLE

  Mobiloplader til Apple

  Er du løbet tør for strøm? Her hos CoverOn har vi et godt udvalg af mobilopladere til dine Apple-produkter, så du kan få strøm på din iPhone eller iPad igen. Du kan ligeså også købe en mobiloplader til bilen, eller en universal mobiloplader, som er kompatibel med flere mærker.

  De fleste af os, har stået i en situation, hvor mobilopladeren er stået fra, hvilket kan have en stor betydning. Da mere og mere af vores tid samt information er via internettet og telefoner, er det derfor nødvendigt at have en ordenlig mobiloplader, så vi altid er opladt og klar til at begå os i den digitale verden. 

  Find din næste Apple mobiloplader heriblandt vores sortiment, som både indholder stofbeklædte såvel som klassiske mobilopladere. 

 • SAMSUNG

  Mobiloplader til Samsung

  Er du også træt af aldrig at kunne låne en oplader af dine bekendte, hvergang du mister din eller den går i stykker? 

  Hos CoverOn finder du et bredt udvalg af mobilopladere til din Samsung smartphone. Vi har mobilopladere til bilen, mobiloplader med ekstra lang ledning, mobiloplader med farvet ledning m.m.

  Mange af os med en samsung, har prøvet at være hos en bekendt og desværre løbet tør for strøm, hvorefter ingen kan tilbyde en mobiloplader der passer til Samsung, men kun IPhone. Denne kamp har vi hos CoverOn valgt at tage op, ved at tilbyde billige og højkvalitets mobilopladere til Samsung brugere. Vi sigter efter at alle skal have strøm på deres smartphones og tablet, også Samsung brugere!

  Vi har stilfulde mobiloplader på lager, om enten den skal være stofbeklædt eller helt klassisk, er du sikret en mobiloplader der passer til dig!

 • HUAWEI

  Mobiloplader til Huawei

  Står du uden strøm og oplader på din Huawei? Her finder du mobilopladere af god kvalitet til lave priser. Vi har forskellige stil-arter når det kommer til mobilopladere, og du kan vælge frit imellem, bl.a. mobiloplader med ekstra lang ledning og mobiloplader til bilen.

  Mobiloplader til dit behov!

  Det kan være en kamp, ikke at have en mobiloplader, og det kender vi alt til her hos CoverOn. Derfor har vi gjort det til vores kamp, at tilbyde kvalitets mobilopladere til en pris som ikke skriger "overpris" Om bedst kan lide din mobiloplader med stofbeklædning eller med 2 ekstra meter, så har vi helt sikkert noget der matcher dine behov. 

  Find din nye Huawei mobiloplader her, og vær sikker på du er opladt og klar til begå dig i den noget så store digitale verden. 

pr. side
Viser 1 - 18 af 23
Viser 1 - 18 af 23

Filtrer din søgning

Aktiverede filtre:

  MOBILOPLADER

  Tilbud