SKÆRMBESKYTTELSE  68 varer

Beskyt din mobil med Skærmbeskyttelse

Har du et skærmbeskyttelse på din smartphone? De fleste af os har stået i den situation, hvor vi måske har tabt eller kommet til at banke den mod noget hårdt, hvorefter ens skærm er blevet ridset, eller helt og aldeles flækket/revnet helt. Noglegange mere end andre. Og hos CoverOn, kender vi det godt.

Det er også størstedelen af os, der ikke gider bruge økonomiske midler på at få skiftet vores skærm, eller måske bare forebygge dette. Heldigvis er det langt de fleste der har et mobilcover til deres smartphone, hvilket også er super godt, dog anbefaler vi også at have et skærmbeskyttelse med oven i. Så er du ligesom beskyttet hele vejen rundt mod fremtidige uheld og/eller ulykker der kunne forekomme.

Vi her hos CoverOn har taget kampen op mod grimme ridser og flækkede skærme. Det har vi gjort ved at, blandt andet, have et bredt sortiment af højkvalitets skærmbeskyttelse til en super billig pris og ligesom gøre det lidt nemmere for mobilejere, at beskytte sig selv, mod fremtidige uheld. Man kan sige, det er nemt at ødelægge sin telefon, men det er også ligeså nemt at beskytte den, med skærmbeskyttelse og mobilcover!

Tjek vores brede sortiment, af både tempereret og hærdet skærmbeskyttelse , til lige netop den smartphone model du har. Du vil takke dig selv, næste gang telefonen ryger i svinget. 

Underkategorier

 • APPLE

  Skærmbeskyttelse til iPhone

  En revnet skærm er aldrig sjovt, og desværre er virkeligheden at det sker så ofte, at det er langt de fleste af os, der enten har haft flækket vores skærm, eller ridset den - Og vi ved også at det ikke kun går udover IPhone skærmen, men også pengepungen!

  Dette vil vi gerne kæmpe mod, da vi er trætte af ødelagte skærme, og det ved vi du også er. Med et skærmbeskyttelse, er du ikke blot sikret din skærm, men også din økonomi mod fremtidige uheld der muligvis kunne forekommer. For sandheden er desværre, at få udskiftet sin skærm, kun bliver dyrere desto mere avanceret modellerne også bliver.

  Vi vil gerne tage kampen op mod de dyre domme der ligger ved at få udskiftet sin IPhone skærm, og dette gør vi ved at forbygge skader. Vi tilbyder først og fremmest høj kvalitets skærmbeskyttelse, som er med til at sikre din skærm fra at enten blive ridset eller helt og aldeles flække. Udover det, tilbyder vi også en lang række IPhone mobilcovers, hvilket vil være en god ide at sammensætte med et af vores skærmbeskyttelse, så dit Apple produkt er sikret hele vejen rundt!

 • SAMSUNG

  Skærmbeskyttelse til Samsung

  Har du været ude for et uheld, eller vil du gerne være på forkant, hvis uheldet skulle være ude? Med et skærmbeskyttelsesikrer du din skærm fra mulige ulykker der kunne ske mod din skærm. Vi kender det allesammen - Man taber sin telefon og pludselig er skærmet ødelagt, ligeså vel som dagen. Vores skærme bliver mere og mere avanceret, og desto mere avanceret desto større er prisen. Teknologi er altid i vækst, og samsung med. Derfor vil vi gerne forebygge, at du som mobilejer, ikke ødelægger din telefon hvis uheldet skulle være ude. 

  Vi hos CoverOn har taget kampen op, mod ødelagte skærme, og tilbyder derfor stærke samt solide skærmbeskyttelse, som er med til at forebygge skader og ridser. Se vores udvalg af lækre skærmbeskyttelse, vi har både blød, hårde, firkantede og afrundede skærmbeskyttelse, så du er sikret et der passer til dig og den model du har. 

 • HUAWEI

  Skærmbeskyttelse til Huawei

  Mangler du et skærmbeskyttelsetil din Huawei smartphone? Gør din telefon en tjeneste og beskyt den med at af vores solde skærmbeskyttelse. På denne måde, undgår du ikke blot ridser i skærmen, men forlænger ligeledes også levetiden. Da skærmbeskyttelse er med til at reducerer det chok der kan forekomme ed at tabe sin telefon, reducerer man også chancen for at de indre komponenter også går i stykker. 

  Vi har næsten alle prøvet at ødelægge vores skærm, eller få en grim ridse som kan påvirke ens fokus når man anvender sin smartphone, og det er død irriterende. Dette kan man selvfølgelig undgå, ved blandt andet at anvende et af de smarte skærmbeskyttelse vi tilbyder. Skærmbeskyttelseer med til at forebygge og beskytte mod mulige ulykker/uheld der kunne forekomme, og vi anbefaler ligeså også et mobilcover til yderlig beskyttelse, så du er sikret hele vejen rundt. 

  Find dit skærmbeskyttelse her, og beskyt din Huawei mod grimme ridser og en flækket skærm. 

 • SONY XPERIA

  Skærmbeskyttelse til Sony Xperia

  Mangler du et solidt og stærkt skærmbeskyttelse , til din Sony Xperia? Vi her hos CoverOn har taget kampen op mod ridser og flækkede skærme. Derfor tilbyder vi blandt andet hærdet skærmbeskyttelse, som er med til at forebygge og beskytte din smartphone, for lige netop dette. Vi tilbyder derudover også varmetempereret skærmbeskyttelse, der ligeledes passer til Sony Xperia. 

  Gør din pengepung, din Sony Xperia og dig selv, en kæmpe tjeneste med at af vores skærmbeskyttelse, og slip for at skulle udskifte din skærm til flere hundrede (noglegange tusinde) af kroner. Tjek vores sortiment ud, og find dit nye skærmbeskyttelse til din smartphone lige her!

pr. side
Viser 1 - 18 af 68
Viser 1 - 18 af 68