APPLE  30 varer

Skærmbeskyttelse til iPhone

En revnet skærm er aldrig sjovt, og desværre er virkeligheden at det sker så ofte, at det er langt de fleste af os, der enten har haft flækket vores skærm, eller ridset den - Og vi ved også at det ikke kun går udover IPhone skærmen, men også pengepungen!

Dette vil vi gerne kæmpe mod, da vi er trætte af ødelagte skærme, og det ved vi du også er. Med et skærmbeskyttelse, er du ikke blot sikret din skærm, men også din økonomi mod fremtidige uheld der muligvis kunne forekommer. For sandheden er desværre, at få udskiftet sin skærm, kun bliver dyrere desto mere avanceret modellerne også bliver.

Vi vil gerne tage kampen op mod de dyre domme der ligger ved at få udskiftet sin IPhone skærm, og dette gør vi ved at forbygge skader. Vi tilbyder først og fremmest høj kvalitets skærmbeskyttelse, som er med til at sikre din skærm fra at enten blive ridset eller helt og aldeles flække. Udover det, tilbyder vi også en lang række IPhone mobilcovers, hvilket vil være en god ide at sammensætte med et af vores skærmbeskyttelse, så dit Apple produkt er sikret hele vejen rundt!

pr. side
Viser 1 - 18 af 30
Viser 1 - 18 af 30